COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Beijing

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 11.530,- - Fra 27.260,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Beijing
Indbyggere
13.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 19.00 i Beijing.

Bedste rejsetid

Top
Beijing er en storby og kan besøges året rundt. Vejret er bedst om i foråret, men det kan også anbefales at besøge byen om vinteren trods kulden, for her har man Beijing for sig selv. Om sommeren er der et væld af turister i byen.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Akrobatik, der kan opleves i Beijing, er en over 2000 år gammel kinesisk tradition. I Peking-operaen, der er den bedst kendte form for kinesisk teater, kombineres dans, sang og mimik. 1. maj fejres arbejdernes internationale kampdag og hele byen dekoreres med blomster.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange luksushoteller i Beijing. De enorme hotelbyggerier har både restauranter, indkøbscenter, motionscenter, massører, diskotek og meget mere. De billigere mellemklassehoteller har også et væld af faciliteter, men er knap så dyre. Bestil hotel i Beijing her

Lokal transport

Top

Taxi

Det vrimler med taxier i gadebilledet i Beijing. De kan prajes på gaden og er ufatteligt billige. Det eneste (og største) problem er, at chaufføren ikke altid forstår, hvor man gerne vil hen. Det er derfor en god idé at få hotellet til at skrive destinationen på kinesisk.

Alternativ transport

Byens busser er billige, men også svære at hitte rede i , da alle destinationer står skrevet på kinesisk. Undergrundsbanen Beijings undergrundsbane er hurtig og effektiv. Skiltene er skrevet, så vesterlændinge kan forstå dem. Specielle forhold
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.