Billede af en moderne bys skyline om natten med oplyste bygninger og en flod foran.

Billige flybilletter til Azerbaidjan

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Er du på jagt efter en billig flybillet til Azerbaidjan, kan du finde den her på Travelmarket. Azerbaidjan er et dejligt ferieland, hvor du kan opleve spændende storbyliv, den venlige befolkning, enestående naturoplevelser med bjerge, ørkenområder, Det Kaspiske Hav og ”evig ild”. God rejse til Azerbaidjan.

Billige flyrejser til Azerbaidjan

Fra København

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Baku

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
5. aug 12. aug
CPH
GYD
GYD
CPH
Pegasus Airlines 1 stop
Pegasus Airlines 1 stop
Fra kr. 3.298,- Vælg
26. jul 3. aug
CPH
GYD
GYD
CPH
Pegasus Airlines Azerbaijan Hava Yollari 2 stop
Azerbaijan Hava Yollari AirBaltic 2 stop
Fra kr. 4.136,- Vælg
Bedøm rejsemål (247 bedømmelser)
4.5

Azerbaidjan – ildens land

Azerbaidjan får kun få turister fra Skandinavien og det er en skam, for landet i Kaukasusområdet ved Det Kaspiske Hav har mere at byde på end de fleste tror. Landets hovedstad Balu er i dag blevet en moderne metropol, men resten af landet er mere eller mindre uspoleret.

Azerbaidjan ligger på grænsen mellem Europa og Asien og grænser op til forskellige lande som Rusland, Armenien, Georgien og Tyrkiet. Landet lå på den gamle silkevej og der er eventyr i luften, når du besøger landet.

Det kan godt være svært at finde billige flybilletter til Azerbaidjan, da der ikke er mange flyselskaber, der flyver til landet. Det bedste bud er at kigge efter en flybillet til hovedstaden Baku og forsøge at søge fra flere forskellige afrejsesteder og søge på mange forskellige datoer.

Det kan også være en god idé at oprette en flyprisagent. Så kan du holde øje med priserne på flybilletten via en daglig mail sendt direkte til din indbakke.

Azerbaidjans største indtægtskilde er udvinding af olie, og olien sætter sine klare stempler på landskabet, og det er ikke altid lige så pænt. Til gengæld er det fascinerende at se evig ild brænde op fra den bare jord. Dette har også givet mulighed for religiøs dyrkelse, og du kan også besøge templer for den evige ild.

Udenfor Baku kan du besøge muddervulkaner, som er helt små vulkanlignende forhøjninger, der pludrer mudder op af jorden. Det er både sjovt, interessant og lidt fascinerende. Ligeledes kan man lige udenfor hovedstaden Baku se gamle fascinerende helleristninger i området Qobustan – en af helleristningerne forestiller eftersigende en vikingebåd. Hvilket betyder, at der måske har været vikinger her.

Hvis du befinder dig i Azerbaidjan kan det anbefales også et besøge nabolandene Georgien og Armenien. Det er helt forskellige lande, men besøger du alle tre har du en god opfattelse af forskellene i Kaukasus-området.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Azerbaidjan:
København til Heydar Aliyev International Airport
27. september til 4. oktober fra kr. 1.663,-

De mest populære lufthavne i Azerbaidjan

Populære rejsemål i Central Asien