Det indre af en gammel kirke med massive søjler, buegange og levende lys.

Billige flybilletter til Armenien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Armenien, kan du finde den her på Travelmarket. Armenien er lidt af en overset ferieperle, der byder sine feriegæster på storslåede naturoplevelser, skønt byliv med en spændende kultur, ældgamle kirker, lækker mad og venlige mennesker. Hav en dejlig rejse til Armenien.

Billige flyrejser til Armenien

Fra København

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Yerevan

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
13. aug 27. aug
CPH
EVN
EVN
CPH
Valuair Pegasus Airlines 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 1.761,- Vælg
19. aug 31. aug
CPH
EVN
EVN
CPH
Wizz Air 1 stop
Wizz Air 1 stop
Fra kr. 1.824,- Vælg
16. jun 3. jul
CPH
EVN
EVN
CPH
Norwegian Air LC Busre 1 stop
LC Busre Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 1.854,- Vælg
29. jul 11. aug
CPH
EVN
EVN
CPH
Wizz Air 1 stop
LC Busre Wizz Air 2 stop
Fra kr. 1.874,- Vælg
13. aug 3. sep
CPH
EVN
EVN
CPH
Ryanair Wizz Air 1 stop
LC Busre Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 2.072,- Vælg
Bedøm rejsemål (250 bedømmelser)
4.6

Find en billig flybillet til Armenien

Armenien er en lille, upoleret perle midt på landtangen imellem Sortehavet og Det Kaspiske Hav – lige midt i det sydlige Kaukasus. Du bliver mødt af en dejlig sydeuropæisk stemning, når du lander i hovedstaden, Yerevan, hvor afslappethed og livsnydelse er i højsædet. Find dig nogle billige flybilletter til Armenien, og få dig en virkelig dejlig ferieoplevelse.

Yerevan – Armeniens levende hovedstad

Yerevan er Armeniens hovedstad med godt en million indbyggere – altså nogenlunde på størrelse med København – og fra byen kan du se det storslåede Ararat-bjerg med sin sneklædte top, (som var dér, hvor Noahs ark, ifølge Biblen, landede efter den store oversvømmelse) strække sig mod himlen lige på den anden side af grænsen til Tyrkiet.

Armenien er en gammel Sovjet-stat, men selvom du naturligvis vil se både lejlighedskomplekser i beton og Ladaer, så har Yerevan så utroligt meget mere at byde på.

Yerevan er en overraskende veludviklet storby, og selvom Armenien har været igennem perioder med ufattelig modgang i løbet af historien, så der er en særlig storhed over landets hovedstad, Yerevan.

Især området ved det meget smukke operahus har en særlig plads i armenernes hjerte. Her går familierne aftentur med børnene løbende om sig og en arm om livet på bedstemor. Her mødes man med kammeraterne og får et glas god armensk Dvin, den cognac, som Churchill blev så forelsket i, da Stalin serverede den for ham i 1943, at han importerede store mængder flasker af den år efter år.

Her går man tur med sin elskede i den omkringliggende grønne park. Og her vender man helt automatisk tilbage til igen og igen, når man som besøgende kommer til Yerevan.

Der er flere fine museer i Yerevan, både historiske museer og kunstmuseer, og du kan også løbe ind i udstillinger af forskellig slags rundt om i byen.

Desuden har Yerevan flere markeder at byde på, både frugt- og grøntsagsmarkeder, markeder med krimskrams og gamle Sovjet-souvenirers, og endelig kan du i weekenderne finde et fantastisk udendørs kunstmarked med virkelig god lokal kunst.

Fantastiske naturoplevelser

Noget af det første, der uden tvivl vil overraske dig, når du første gang kommer til Armenien, er landets utroligt smukke natur. Store skovområder, dybe kløfter med brusende floder, bjerge og søer møder dit nysgerrige øje, og det er helt umuligt ikke at blive forelsket i Armenien allerede dér.

Armenien ligger i det sydlige Kaukasus, et område, hvor lokalbefolkningen siges at opnå en meget høj levealder i forhold til resten af verden. Og når du opholder dig i de bjergrige egne, hvor den klare bjergluft føles som en drøm, så er du ikke i tvivl om, at det bestemt sagtens kan være tilfældet.

Hvis du er lidt af en adventure-elsker, så er der glimrende muligheder for både trekking, river rafting og cykel- og mountainbiketure i Armenien.

Store UNESCO-seværdigheder

Armenien udmærker sig som land på flere måder. Blandt andet har armenierne deres eget alfabet med smukt svungne bogstaver, der kan minde lidt om gotiske bogstaver.

Ydermere har Armenien sin helt egen gren af katolicismen og derfor også eget vatikan. Tag på tur til vatikanet, og oplev en del af armenernes folkesjæl – dét er jo noget af det, der er vigtigt ved at rejse.

Når du er i Armenien, må du bestemt også besøge de gamle klostre Geghard, Haghpat og Sanahin. Alle tre steder er på UNESCOs verdensarvsliste, og selvom det måske kan lyde kedeligt med tre klostre, så er det så langt fra sandheden, som det kan være. Geghard er skåret ud af de omkringliggende klipper og har sammen med Haghpat de mest stemningsfyldte kirkerum, du kan drømme om. Rundt om i de gamle, mørke kirkerum har de valfartende tændt levende lys, som sammen med duften af røgelse skaber en nærmest magisk atmosfære.

I dag er der ikke så meget tilbage af det gamle Sanahin-kloster, men den nuværende bygning i de grønne omgivelser er så fyldt med stemning, at det på alle måder er et besøg værd; måske er det endda en større oplevelse i dag, end da det havde sine velmagtsdage … Du må under alle omstændigheder ikke snyde dig selv for et besøg i det smukke, gamle Sanahin, hvis du har fundet et par gode flybilletter og er taget til Armenien.

Hav en rigtig dejlig rejse til Armenien.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Armenien:
København til Yerevan
13. august til 27. august fra kr. 1.761,-

De mest populære lufthavne i Armenien

Populære rejsemål i Central Asien