COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Alaska

Fakta

Top
Lokalt navn
Alaska
Indbyggere
550.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge Alaska på, hvis man vil undgå frysende temperaturer, er fra juni til august. Man kan også besøge Alaska i vinterperioden, hvor der er mulighed for at stå på ski eller køre med hundeslæde, men man skal være forberedt på, at der bliver meget koldt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 02.00 i Alaska.

Kultur og underholdning

I marts måned er der Iditarod Trail Sled Dog Race, i juni er der Gold Rush Days, og i juli Moose Dropping Festival og Fairbanks Summer Arts Festival. I oktober er der Alaska Day Festival og i november Alaska Bald Eagle Festival.

Overnatning / Hotel

Top
I Alaska er der gode overnatningsmuligheder. Der er rigtig mange B&B, men også en del hoteller, moteller, vandrehjem/hostels og gæstehuse. Det er en god ide at booke et værelse, inden man ankommer til Alaska, specielt i løbet af sommerperioden. Bestil hotel i Alaska her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer i Alaska. Det er nemt at hyre dem på gaden, og de fleste kører med taxameter.

Alternativ transport

Der kører busser og tog mellem de fleste store byer. De er også muligt at flyve mellem enkelte områder, ligesom det kan lade sig gøre at sejle langs kysten.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.