Rejseguide til Warszawa

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 721,- Fra 620,- Fra 2.271,-
Charter (fly+hotel) Fra 900,- Fra 750,- Fra 2.070,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Warszawa
Indbyggere
1.625.707
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Warszawa.

Bedste rejsetid

Top
Warszawa kan besøges året rundt, men er mest attraktiv når man undgår den golde polske vinter. De fleste kulturelle arrangementer foregår også i sommerhalvåret, dog med undtagelse af en del koncerter og musikfestivaller der foregår om efteråret.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er mange former for underholdning og kulturbegivenheder i Warszawa. Ud over de mange seværdigheder er det også muligt at fornøje sig med klassisk musik, teater, opera, diskoteker, caféer, kasinoer, sport og så videre.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange hoteller i Warszawa, de findes fra de helt dyre luksushoteller til små billige hoteller. Yderligere er der en del vandrehjem og B&B. Bestil hotel i Warszawa her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier rundt i Warszawa. De kan hyres på gaden, eller man kan ringe efter en.

Alternativ transport

Der går en metro fra hovedbanegården i centrum til Warszawas sydlige boligområder. Desuden er der et tæt bus- og sporvognsnet i byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK