Rejseguide til Tobago

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Tobago
Indbyggere
50.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er varmt Tobago hele året, hvor temperaturerne varierer fra 21 til 37 grader. Der er regntid fra juni til november med voldsomme daglige regnskyl. De er dog oftest af kort varighed. Det er varmest på Tobago fra juni til oktober. Fra februar til juni kan man se læderskildpadder, når de kommer op på stranden for at lægge æg.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 på Tobago.

Kultur og underholdning

Tobago er et eldorado for fugleinteresserede og i regnskoven på øens midte, kan man opleve mange spændende arter. Langs øens strande er der fremragende muligheder for at snorkle, dykke og dyrke andre former for vandsport.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser hoteller på Tobago, og øen er knap så besøgt som Trinidad. Derfor er hotelværelserne også langt billigere end på Trinidad. Som på Trinidad kan man også indkvartere sig privat, for mange af øens beboere lejer værelser ud efter Bed&Breakfast princippet. Bestil hotel i Tobago her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier over hele øen, og det er aldrig noget problem at få en vogn. Det er billigt at køre taxi på Tobago, og chaufføren venter gerne.

Alternativ transport

Busnettet er langt bedre udbygget på Tobago end på Trinidad. Der er en del faste busruter mellem øens større byer.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.