COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til St. Thomas

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
St.Thomas
Indbyggere
51.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Højsæsonen for turister ligger mellem december og april, hvilket skyldes vejret i henholdsvis Nordamerika og Europa. Det er derfor en god idé at rejse uden for sæsonen, hvor priserne på hotelværelser er lavest. Desuden er klimaet på Jomfruøerne det samme året rundt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er en 7.00 på St. Thomas.

Kultur og underholdning

St. Thomas afholder i april et yderst spektakulært karneval, der har rødder tilbage til slavernes ankomst til øen, hvor de dansede for at tilbede guden Dahorney. Det er også ved denne tid Rolex Cup Yacht Regatta bliver afholdt i vandene omkring øerne.

Overnatning / Hotel

Top
St. Thomas er den af de tre øer, der har flest indkvarteringssteder. Øen er dog i høj grad præget af hoteller, der findes i forskellige prisklasser, flest i den dyre ende. Bestil hotel i St. Thomas her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier på både St. Thomas. Priserne er fastsat af regeringen, så det eneste man skal forhandle med chaufføren om er drikkepenge. Man skal regne med at priserne stiger efter midnat.

Alternativ transport

På St. Thomas er der flere muligheder for transport. Den billigste er bus, mens færgefart er uundværlig når man skal rundt til de andre øer.

Gode links

Top
Find yderligere informationer på: http://www.usvi.net/usvi.stt.html
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.