COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til St. Croix

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.038,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
St. Croix
Indbyggere
55.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Højsæsonen for turister ligger mellem december og april, hvilket skyldes vejret i henholdsvis Nordamerika og Europa. Det er derfor en god idé at rejse uden for sæsonen, hvor priserne på hotelværelser er lavest. Desuden er klimaet på Jomfruøerne det samme året rundt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 på St. Croix.

Kultur og underholdning

St. Croix har sin egen festival, der varer fra først i december til 6. januar. Senere i samme måned afholdes the St. Croix Blues Herritage Festival. Der afholdes desuden St. Patricks Day på den lørdag, der ligger tættest på 17. marts. Sidst men ikke mindste ligger Jomfruøernes indtil videre eneste kasino i St. Croix. Find yderligere informationer på: http://www.carinabay.com

Overnatning / Hotel

Top
St. Croix er øen, der har alt lige fra overdådige feriekomplekser til simple strandhytter. Øen kan tilbyde en masse specialsyede indkvarteringsløsninger, hvor eksempelvis dykning er inkluderet i prisen. Bestil hotel i St. Croix her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier på St. Croix. Priserne, der svarer til dem i Danmark, er fastsat af regeringen, så det eneste man skal forhandle med chaufføren om er drikkepenge. Man skal regne med at priserne stiger efter midnat.

Alternativ transport

På St. Croix er der flere muligheder for transport. Den billigste er bus, mens færgefart er uundværlig, når man skal rundt til de andre øer.

Gode links

Top
Find yderligere informationer på: http://www.usvi.net/usvi/stx.html
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.