COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til South Australia

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
South Australia
Indbyggere
1.475.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Området kan med succes besøges året rundt. South Australia har en varm lang sommer og korte milde vintre med meget lidt regn. Et af de varmeste steder om sommeren er Coober Pedy, 863 kilometer nordvest for Adelaide. Der bliver op til 45 grader.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.30 i South Australia. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 21.30 i South Australia, (de har sommertid, når vi har vintertid)

Kultur og underholdning

De fleste kulturelle begivenheder foregår i eller omkring byen Adelaide. Der er for eksempel en treugers kunst festival i Adelaide, der bliver afholdt sidst i februar eller i begyndelsen af marts.

Overnatning / Hotel

Top
I South Australia er der mange overnatningsmuligheder. Alt fra femstjernede hoteller, B&B og hytter til hostels og vandrehjem er at finde i staten. Rejsende vil dog opleve den største koncentration af overnatningsmuligheder i eller omkring Adelaide. Bestil hotel i South Australia her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier findes primært i eller omkring større byer. I Adelaide er det ikke noget problem at få fat i en taxi

Alternativ transport

South Australia har et godt transportsystem med busser. Der er mulighed for at købe et buspas og stå af og på, som man ønsker.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.