COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder San Francisco

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.546,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 5.800,- Fra 10.835,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder San Francisco

Bydelen Chinatown (San Francisco)
Chinatown er den mest farvestrålende del af San Francisco. Her bor cirka 30.000 kinesere tætpakket i deres eget lille Kina med farvestrålende butikker og monumenter. Et godt tidspunkt at besøge området er under det kinesiske nytår i januar, hvor hele bydelen forvandler sig til en stor parade.
Golden Gate Park (San Francisco)
Golden Gate Park strækker sig over ti kilometer og består af smukke blomsterhaver, søer og store grønne områder. De fleste kommer i parken for at slappe af, sejle en tur på en af søerne eller dyrke sport på et af de grønne områder. Parken er yderligere hjemsted for forskellige museer og et akvarium, så der er også noget at foretage sig, hvis vejret ikke passer til udendørsaktiviteter.
San Francisco Bugten (San Francisco)
San Francisco Bay er fyldt med broer og omringet af byer og bakkelandskaber. San Francisco Bay er den største fjord på den californiske kyst, og der sejler et utal at sejlbåde og færger på fjorden hver dag. Fra fjordens udmunding kan man se den smukke Golden Gate Bridge, der blev bygget i 1937.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.