Rejseguide til Ngorongoro National Park

» » Ngorongoro National Park
Et af de mest spektakulære naturfænomener i Tanzania er det fantastiske Ngorongoro-krater. Det gamle vulkankrater, der ligger i den nordvestlige del af Tanzania 180 kilometer vest for Arusha, har en rand, der rejser sig op til 700 meter over havet. Det man kan se, når man står på vulkanranden, er en flad slette på 20 kilometer i diameter, der er dækket af skove, søer og savanner. I krateret lever cirka 30.000 pattedyr, hvilket giver Ngorongoro en af de højeste vildt-koncentrationer i Tanzania.
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - - Fra 5.654,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Ngorongoro

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

De to regntider i henholdsvis marts, april, maj og oktober, november gør det svært at komme frem i nationalparkerne. Derfor bør man holde sig til månederne umiddelbart før regntiden, så Land Roveren ikke kører fast.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 13.00 ved Ngorongoro. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 14.00 ved Ngorongoro.

Kultur og underholdning

Flere private selskaber i området arrangerer safariture. Dette er langt billigere end selv at stå for det. Desuden skal man ikke tænke på transport, guide, parkafgift, mad og overnatning.

Overnatning / Hotel

Top
For foden af Ngorongoro ligger fire luksuriøse safari-lodges, plus et der er mere skrabet, men billigere. På kraterranden ligger der en campinglejr, hvilket er udmærket, da man ikke må campere i selve parken. Bestil hotel i Ngorongoro National Park her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Turen ud til krateret foregår i jeep. Det er dog dyrt at leje en jeep og svært at finde rundt, hvis man ikke har guide med.

Find rejsen til Ngorongoro National Park her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK