COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder New York

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.956,- Fra 2.495,- -
Charter (fly+hotel) Fra 3.875,- Fra 5.985,- Fra 8.905,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder New York

Central Park (New York)
Central Park blev åbnet i 1873 og var ment som en oase midt i byens kaotiske liv og larm. I dag tiltrækker parken dog i høj grad løbere, folk på skateboards, musikere og et stort antal turister, og det er så som så med stilheden i parken. Men det er et hyggeligt område, hvor man kan slappe af og blive fascineret af alle de forskellige typer, der kommer i parken.
Empire State Building (New York)
Empire State Building er et af New Yorks største bygnings monumenter, det er 102 etager højt og blev bygget på kun 410 dage. Det er muligt at tage elevatoren op til enten 86. etage eller øverste etage, hvor der begge steder er observationsdæk. Empire State Building tiltrækker mange turister, men på klare dage kan man også se næsten hele byen.
Pladsen Times Square (New York)
Times Square er en kæmpe plads midt i New York. På pladsen hænger der et utal af zappende lystavler og store tv-skærme, og tilsammen danner de et lysshow, man sjældent har set. Pladsen er samlingssted, når der er store begivenheder i byen, og nytårsaften er der som regel over en million mennesker samlet på pladsen.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.