COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til New South Wales

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 15.626,- Fra 78.479,- Fra 8.291,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
New South Wales
Indbyggere
6.205.900

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Staten kan med fornøjelse besøges hele året rundt. Rejsende skal dog være opmærksomme på, at der kan blive meget varmt i den nordlige del om sommeren, mens den sydlige del har det lidt køligere, dog stadig sol og sommer. I den sydlige del af staten er der om vinteren gode muligheder for at stå på ski blandt andet i Snowy Mountains.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 20.00 i New South Wales. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 22.00 i New South Wales, (de har sommertid, når vi har vintertid)

Kultur og underholdning

Det kan lade sig gøre at finde ugentlige markeder, museer og så videre i de større byer i staten, men festivaler og lignende er koncentreret omkring byen Sydney.

Overnatning / Hotel

Top
I dette område er der mulighed for at finde alt fra luksuriøse hoteller til moteller og vandrehjem. Der er også en del campingpladser i området. Både i og udenfor byerne kan du finde gode overnatningsmuligheder. I denne del af landet er der også rig mulighed for at overnatte/bo et par dage på en fårefarm. Bestil hotel i New South Wales her

Lokal transport

Top

Taxi

I byerne findes der taxier stort set overalt. Man kan hyre dem på gaden eller ringe efter dem.

Specielle forhold

Top
New South Wales er en af de mest besøgte stater i landet, man skal derfor være opmærksom på, at der til tider kan være ret mange turister.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.