Rejseguide til Mekong Deltaet

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.178,- Fra 4.590,- Fra 4.178,-
Charter (fly+hotel) Fra 5.942,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Cuu Long
Indbyggere
??? Mange!!

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Der er tropisk klima i Mekong-deltaget og det er sjældent under 25 grader i området. De bedste måneder er fra november til april. Juli til oktober, bør man undgå, da området ofte rammes af oversvømmelser.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Vietnam har den samme tidszone i hele landet

Kultur og underholdning

Hvis man sætter pris på at studere arkitektur, er området rigt på smukke pagoder. Men det er også i dette område, at man kan studere vietnamesisk folkeliv på tætteste hold. De mange bifloder og kanaler indbyder til udflugter til vands. I den tiende månemåned afholdes en fantastisk festival i Soc Trang.

Overnatning / Hotel

Top
De store luksushoteller finder man ikke i Mekong-deltaet. I de små hyggelige landsbyer finder man derimod mange små hyggelige hoteller, der ofte er familiedrevede. De er billige og værterne er meget venlige. Det tætteste man kommer på luksus er de dejlige bungalows, man kan leje i området. Bestil hotel i Mekong Deltaet her

Lokal transport

Top

Taxi

Man skal ikke satse på at få en taxa i Mekong-deltaet.

Alternativ transport

Skal man rundt på de mange floder og kanaler i området er det naturligvis bedst med båd. Man kan både sejle med fragtbåde og katamaranfæger i området.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.