COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Krakow

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 507,- Fra 339,- Fra 1.094,-
Charter (fly+hotel) Fra 975,- Fra 905,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kraków
Indbyggere
765.282
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Krakow .

Bedste rejsetid

Top
Krakow kan tilbyde masser af seværdigheder og kulturel underholdning, uanset hvornår man besøger byen. Klimamæssigt er det dog mest behageligt at besøge byen i sommerhalvåret.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Ud over de mange seværdigheder, der tager flere dage at se, er der også rig mulighed for at blive underholdt i Krakow. Der afholdes blandt andet festivaler året rundt for både musik, opera, teater, ballet og jødisk kultur.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange overnatningsmuligheder i Krakow, men da byen er en af Polens mest besøgte, kan det godt være svært at finde et ledigt hotelværelse i højsæsonen. Bestil hotel i Krakow her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier i Krakow, men ligesom i de andre polske storbyer skal man passe på, man ikke bliver snydt og afkrævet overpriser.

Alternativ transport

Det offentlige transportsystem i Krakow fungerer fint og er meget dækkende. Der er desuden mulighed for at rejse med hestetrukket sporvogn, der kører gennem den gamle bydel.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.