En kvinde ser ud af flyets vindue på bylandskabet og solnedgangen.

Billige flybilletter fra København til San Diego

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til San Diego International Lindbergh Fl

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. sep 12. okt
CPH
SAN
SAN
CPH
American Airlines 2 stop
American Airlines 2 stop
Fra kr. 9.791,- Vælg

Fra København til San Diego

Travelmarket.dk har specialiseret sig i at gennemsøge udvalget af de billigste flybilletter, så du er fri for det. Normalt kan det være vanskeligt at gennemskue hvilke billetter til San Diego International Lindbergh Fl, der er de billigste, på grund af det store antal rejseselskaber der sælger billige rejser til rejsemålet. Ved at oplyse nogle enkelte kriterier her på hjemmesiden modtager du en oversigt over de bedste tilbud på billetter til San Diego International Lindbergh Fl. Ganske enkelt.

Vil du finde ture med stop undervejs, flere strækninger, eller ønsker du at have afgang til en lufthavn og hjemkomst fra en anden, skal du bare klikke på linket til avanceret billetsøgning herover. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til San Diego International Lindbergh Fl, samt til og fra destinationer i andre lande. Vi finder de billigste lokale billetter, billetter til andre destinationer i Nordamerika, samt flyrejser til oversøiske lokaliteter. For at finde det flyselskab, som har den mest attraktive flybillet til SAN, søger vi efter billetter til San Diego International Lindbergh Fl hos både lavprisselskaber, rejsebureauer og traditionelle flyselskaber. Både enkeltbilletter og returbilletter kan søges på Travelmarket.dk. Befolkningen i USA, som er på 310.322.000 indbyggere, er yderst venlig og imødekommende. Der glimrende muligheder for oplevelser i landet. Tager du til hovedstaden Washington D.C., er der rig mulighed for at spise på udsøgte restauranter, gå på cafeer, shoppe og lignende. Fra Washington D.C. kan du komme videre til andre af USAs byer og spændende steder.
I USA er der en del alternative lufthavne at rejse til.

Af andre lufthavne i USA kan blandt andre nævnes:

  • Los Angeles
  • Miami,
  • New YorkDet er let og bekvemt at sammenligne flypriser til San Diego International Lindbergh Fl fra flere hundrede rejsehjemmesider og hurtigt finde den billigste billet til din flyrejse.

Populære lufthavne med fly til San Diego