En kvinde ser ud af flyets vindue på bylandskabet og solnedgangen.

Billige flybilletter fra København til Dresden

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Dresden

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
4. aug 8. aug
CPH
DRS
DRS
CPH
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.127,- Vælg
5. aug 8. aug
CPH
DRS
DRS
CPH
SAS Lufthansa 2 stop
Swiss SAS 1 stop
Fra kr. 2.172,- Vælg

Fra København til Dresden

På grund af det høje antal rejseselskaber der sælger billetter til Dresden til fordelagtige priser, er det oftest en uoverskuelig sag at vurdere, hvilke der er de billigste. For at du kan slippe for det, har Travelmarket.dk specialiseret sig i afdække udvalget af de bedste flybilletter. Benyt dig af Travelmarket.dk, og få øjeblikkeligt et fyldestgørende overblik over de bedste tilbud på flybilletter til Dresden ved at indtaste nogle ganske få kriterier. Ganske enkelt.

Tyskland har en del alternative lufthavne at byde på.

Du kan blandt andre få rejser til følgende tre lufthavne:

  • Berlin
  • Hamburg,
  • MunchenBefolkningen i Tyskland, på i alt 81.757.600 indbyggere, er yderst venlig og imødekommende. Der et væld af oplevelser i Tyskland. Du får mange muligheder for at gå på cafeer, besøge udsøgte restauranter, tage på shopping og lignende, hvis du besøger hovedstaden Berlin. Fra Berlin er der forbindelse til andre af Tysklands byer og spændende steder.
Find nemt og bekvemt den billigste flybillet til din rejse ved at sammenligne priser til Dresden fra hundredvis af rejsehjemmesider. Hvis du klikker på linket til avanceret flysøgning, kan du søge en rejse med flere strækninger, stop undervejs, eller få muligheder for at flyve ud til en destination og hjem fra en anden. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til Dresden, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder de billigste lokale flyforbindelser, billetter til andre destinationer i Nordeuropa, samt forbindelser til oversøiske destinationer. På Travelmarket.dk kan du søge både returbilletter og enkeltbilletter (one-way billetter). Vi søger efter billetter til Dresden hos både lavprisselskaber, traditionelle flyselskaber og rejsebureauer for at finde det rejseselskab, som udbyder den mest attraktive billet til DRS.