Seværdigheder Kaunas

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 317,- Fra 1.902,- Fra 1.481,-
Charter (fly+hotel) Fra 715,- Fra 1.105,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Kaunas

Kaunas djævlemuseum (Kaunas)
Kaunas djævlemuseum er en kuriøs oplevelse ud over det sædvanlige. Museet rummer en samling af diverse djævlefigurer fra det meste af verden, og særlig sjovt er det at se de to mænd, der om nogen symboliserer undertrykkelsen af Litauen; Hitler og Stalin, afbilledet med bukkeben og horn i panden.
Kaunas fæstningsværk (Kaunas)
De restaurerede rester af Kaunas' gamle fæstning er for den historieinteresserede turist bestemt et besøg værd. Fæstningen, der havde til formål at forvare byen mod fjender, kan dateres tilbage til 1200-tallet og er Litauens første af sin art. Fæstningen har foruden at være forsvarsværk tjent som fængsel, men har i mange år fået lov til at forfalde. I dag er ruinen delvist restaureret og rummer blandt andet et historisk museum.
Kaunas katedral (Kaunas)
Kaunas' katedral er det største gotiske bygningsværk i Litauen og er da også ganske imponerende. Man har dateret de tidligste dele af katedralen til begyndelsen af 1400-tallet, men kirken er igennem tiderne blevet både ud- og ombygget flere gange. Katedralen har et 42 meter højt tårn, der kan ses fra det meste af byen.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Neringa
By: 
• Kaunas
• Klaipeda
• Vilnius
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.