Rejseguide til Hue

Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 7.377,- Fra 11.068,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Hue
Tidszone
Vietnam har den samme tidszone i hele landet.

Bedste rejsetid

Top
Hue er en dejlig by året rundt. I tiden omkring Tet eksploderer Hue i feststemning og godt humør. Satser man på sol og varme skal man besøge byen fra marts til september. I perioder, specielt fra september til december, kan byen godt være oversvømmet. - Litteraturliste Der er ikke skrevet specifik rejselitteratur om Hue. Slaget ved Hue er derimod beskrevet fyldestgørende.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der ligger rigtig mange gode gallerier i Hue, hvor man kan finde mange interessante kunstværker. Man skal dog se sig godt for og kan eventuelt spørge om råd på universitets kunstfakultet. Den traditionelle vietnamesiske musik trives også fremragende i Hue.

Overnatning / Hotel

Top
Langs floden finder man mange gode hoteller. De ligger specielt på den højre side af floden mellem Hung Vuong og Le Loi. Priserne på værelser er generelt meget rimelige. De fleste hoteller har også en udmærket restaurant, hvor man kan spise rigtig god mad for små penge. Bestil hotel i Hue her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxaselskaber er der ikke i Hue, men man kan leje bil med chauffør på hotellet eller på turistbureauerne.

Alternativ transport

Cykler og motorcykler er det bedste transportmiddel, når man skal bevæge sig rundt i Hue og omegn. De kan lejes ved hoteller og turisbureauer. Der arrangeres bådture på Duftenes Flod.

Specielle forhold

Top
Man bør ikke gå uden for stier og veje, da der mange steder stadig ligger miner fra krigen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.