En øde strandkant med palmetræer og en person, der går langs vandkanten.

Afbudsrejser til Gambia

Udvalgte rejsetilbud til Gambia

Senegambia Beach
Senegambia Beach DOBBELT STANDARD
Gambia 20. okt fra København 7 nætter
6.895,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Gambia

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Gambia?

Du kan rejse til Gambia med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Gambia?

Du kan rejse til Gambia fra følgende lufthavne: Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Gambia populære?

Ja, afbudsrejser til Gambia er populære. Vores brugere giver Gambia 4,5 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Gambia?

Prisen på afbudsrejser til Gambia skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 16.195,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (62 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Gambia

Du kan finde afbudsrejser til fantastiske Gambia på travelmarket.dk.

Vi har samlet alle rejser og gjort det nemt for dig at finde de billigste afbudsrejser til Gambia. Efter du har angivet nogle få kriterier, skal du blot trykke søg, og derefter kan du se hvilke rejsebureauer, der har rejser til Gambia på det tidspunkt, du vil afsted.

Kort sagt; det er utroligt nemt og simpelt at finde de billigste afbudsrejser til Gambia.

Gambia er et lille land på 11.000 km2, hvilket svarer til den samlede størrelse af Sjælland, Fyn og Lolland. Det er derfor muligt på forholdsvis kort tid at udforske store dele af dette spændende land.
Landet har kun 1.200.000 indbyggere og grænser op mod Senegal og ud mod Atlanterhavet.

Når I vælger en af de fristende afbudsrejser til Gambia, vil I komme til et land med en enestående og smuk natur. Her er alverdens træer, palmer og buskadser. På savannen er græsset højt, og solen skinner fra en klar himmel, mens de vilde dyr pryder landskabet og kan imponere enhver turist.

Selvom Gambia er et af Afrikas mindste lande, er der stadig masser af atmosfære og attraktioner at byde på. River Gambia (Gambiafloden) løber gennem en stor del af landet. Floden er omgivet af regnskov, bambustræer, store savanner med mahognitræer, oliepalmer og gummitræer. Og der hvor floden ender ud i Atlanterhavet, er der en skøn 50 km bred hvid sandstrand.

Gambia er rig på afgrøder, og her er både ris, majs og hirse. Derudover er der masser af tropiske frugter, som både bliver spist i Gambia og i udlandet.

Gambia er et af de populære turistlande i Afrika, og turisme er dermed også en vigtig indtægtskilde for befolkningen. Så vil du gøre som mange andre, så skal du søge efter lige præcis de afbudsrejser til Gambia, der passer med dine ønsker.

Der er så mange spændende seværdigheder og oplevelser i Gambia, at man selv er nødt til at opleve det for helt at kunne få en forståelse for, hvor herligt landet er. Gambia skal opleves.

Når man vælger en afbudsrejse, er det jo som regel, fordi prisen er lavere end en tilsvarende rejse med en senere afgang. Men der er endnu en, ofte overset, fordel ved at vælge en afbudsrejse. Det kan nemlig være ,rigtig rart at have frihed til selv at kunne vælge den dato for afrejse, der passer ind i ens program. Hvis den danske sommer viser sig fra sin bedste side, så kan man jo lige så godt udnytte det og udskyde rejsen til Gambia i en uge eller to. På den måde vil man jo både have nået at nyde ferien i Danmark, mens vejret har været godt, og samtidig har man fået en stor oplevelse på rejsen til Gambia.

Afbudsrejser til Gambia er under alle omstændigheder jeres billet til en oplevelsesrig rejse til et skønt land.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Gambia?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Gambia, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Gambia.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Gambia | Sista Minuten till Gambia

Afrejselufthavne til Gambia

Rejseselskaber med afbudsrejser til Gambia

  • Billige afbudsrejser med Apollo
  • Billige afbudsrejser med Spies