Stockholm ved tusmørke, med spejlinger af farverige bygninger og både.

Ferieboliger i Sverige

  • Vælg dato
  • Vælg dato
Overvejer du at tilbringe ferien i sommerhus? – Hvad med at tænke lidt anderledes og vælge et sommerhus i Sverige? Sverige har rigtigt meget at byde på, og eventyret er bare lidt større, når man kommer udenfor Danmarks grænser – og derfor er en kør selv ferie i Sverige en god idé.

Vælger du at tage på ferie i vores nabo- og broderland, så kan du komme til at opleve en helt anderledes natur med store skove, smukke skærgårde og dyr, som ikke lever i Danmark – og du kan opleve anderledes men spændende storbyer som Stockholm og Göteborg.

Hvorfor skal jeg leje et sommerhus i Sverige?

Du skal leje et sommerhus i Sverige fordi Sverige har rigtigt meget at byde på – både for parret på en romantisk ferier eller familien med børn. Sverige er nemt at komme til og nemt at holde ferie i.

På din ferie i Sverige kan du sejle i kano på en af de mange søer eller elve, du kan gå mindre gåture i skovene eller tage på udfordrende vandreture i de svenske fjelde.

Du kan tage børnene med i Lisebergs Tivoli i Göteborg eller i Astrid Lindgrens verden – eller I kan bare slappe af og hygge med hele familien på en svensk ødegård.

Du kan bade ved flotte strande langs den svenske kyst eller i de mange svenske søer eller i skærgårdene. Du kan tage på skiferie om vinteren – og løbe langrend i skovene eller suse ned af nogle af de mange gode løjper i de svenske fjelde.

Alt sammen kan du gøre, hvis du har valgt at tilbringe ferien i et sommerhus i Sverige.

Hvordan kommer jeg på kør selv ferie til Sverige?

Heldigvis er det utroligt nemt at komme på kør selv ferie i Sverige. Uanset hvor du bor i Danmark er du tæt på en færge, som kan føre dig til Sverige og du kan naturligvis også bare køre over Øresundsbroen.

Du skal bare sætte dig ned med et Sverigeskort og finde ud af, hvor ferien skal tilbringes. Bestille færgebilletter og bagefter finde sommerhuset i Sverige her på Travelmarket.

Via søgemaskinen øverst på siden kan du finde sommerhuse, ødegårde, feriehuse, hytter og ferielejligheder i hele Sverige.

God fornøjelse med dit sommerhus og din ferie i Sverige.

Bedøm rejsemål (7 bedømmelser)
3.6
Rejsetilbud