Sommerhus i Skagen

Sommerhus i Skagen

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Sommerhus i Skagen

Skal næste ferie afholdes i Danmark? – Så bør du tage toppen af Danmark med i dine overvejelser. Skagen og omegn byder på mange skønne oplevelser, og det er dejligt at tilbringe ferien i et dejligt sommerhus i Skagen.

Skagens er Danmarks nordligste punkt. Først var det hele halvøen i det nordligste Danmark, der blev kaldt for Skagen, men nu refererer det til den gamle fiskerby, som i dag nok mere er kendt for kunstmalerne og de mange fine seværdigheder tæt på byen.

Hvad skal jeg opleve på en ferie i Skagen?

Der er mange skønne seværdigheder i om omkring Skagen – både kulturelle, naturlige og en enkelt, der nærmest falder midt i mellem.

Blandt naturseværdighederne ved Skagen, som du skal opleve, skal den første naturligvis være Grenen, der er Danmarks nordligste punkt. Du kan køre i bil det meste af vejen til Grenen, men det sidste stykke vej skal du enten gå eller tage Sandormen, som er en slags bus med en traktor foran.

En anden stor naturlig seværdighed, som du bare skal opleve, når du er på ferie i Skagen er Råbjerg mile, som er Danmarks største vandreklit. Milen ligger cirka 15 kilometer fra Skagen.

Blandt de kulturelle seværdigheder i Skagen skal først og fremmest nævnes kunstmuseerne. På Skagen Museum ser du nogle af skagensmalernes flotteste malerier. Tæt på museet ligger Anchers hus og lidt længere væk ligger Drachmans hus – begge steder er tidligere hjem for nogle af de store skagensmalere.

En seværdighed der både er omhandler kultur og natur er Den Tilsandede Kirke, som du også bør inkludere på en af jeres udflugter fra jeres sommerhus i Skagen.

Mange forskellige feriehuse i Skagen

Der findes feriehuse, sommerhuse og ferielejligheder i Skagen for enhver smag og til ethvert behov. Her er feriehuse med pool, feriehuse i klitterne og nær havet og der er fine ferielejligheder inde i Skagen by. Har du hund kan du også finde et feriehus, hvor den er hjertelig velkommen.

Bedøm rejsemål (3 bedømmelser)
3.7
Rejsetilbud