En fredelig strand med fint sand og grønne strandgræs. En klar blå himmel møder horisonten.

Ferie i Danmark

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Ferie i Danmark

Kør selv ferie er ofte noget, som man forbinder med ferier i Tyskland, Italien, Østrig og andre lande. Men tager du bilen i et dansk sommerhus eller til et dansk hotel, så er du faktisk taget på kør selv ferie i Danmark.

Det at tage bilen på ferie i Danmark giver rigtigt mange fordele, da man er fri til at køre afsted til præcis de steder, som man ønsker at se. Om aftenen kan man så samles over aftensmaden; enten i sommerhuset, på hotellet eller på en restaurant, og snakke om dagens oplevelser.
 

Sommerhuse i Danmark

Den mest populære ferieform for familier på kør selv ferie i Danmark er sommerhusferie. I sommerhuset kan hele familien hygge sammen. Der findes mange forskellige sommerhuse i Danmark – der er sommerhuse med egen pool, der er sommerhuse ved stranden og sommerhuse i skoven, der er store sommerhuse og små sommerhuse. 

En af de mest populære ferieformer i Danmark er sommerhusferie, og hvert år udskifter hundredtusindvis af danskerne parcelhuset eller lejligheden med en ferie i et sommerhus.
 
Det er muligt at tage på sommerhusferie i hele Danmark, og der findes både sommerhuse nær kysten og inde i landet.
 
Blandt de mest populære områder til sommerhuse i Danmark er Bornholm, Nordsjælland og den jyske vestkyst.

På den nordlige af vestkysten finder du mange flotte sommerhuse med Løkken og Blokhus, og i den sydlige del af Danmark kan du finde et dejligt sommerhus ved Blåvand.

Hoteller i Danmark

En anden form for overnatning til Kør selv ferien i Danmark er hoteller. Hvorfor ikke bruge de tre ugers sommerferie på en tur gennem Danmark, hvor du bor på hoteller hele vejen. Du kan for eksempel bo på et badehotel undervejs, på et spa-hotel, et luksushotel – eller måske bo på et vandrehjem også.

Hvorfor ferie i Danmark?

Danmark er et rigtigt dejligt sted at være på ferie – og den danske gæstfrihed bliver rost af mange udenlandske gæster. Danmark kan byde på skønne strande, smuk og afvekslende natur, historiske mindesmærker, flotte muséer og spændende byer. Alt sammen ligger faktisk kun nogle få timers kørsel fra der hvor du bor. Men hvorfor ikke se en anden del af Danmark på din næste ferie? – tag på ferie i Nordjylland, hvis du bor på Sjælland – eller omvendt. Eller tag til Bornholm, som er et helt specielt sted og et oplagt rejsemål til en kør selv ferie i Danmark.

Rejsemål i Danmark

Bedøm rejsemål (47 bedømmelser)
4.2
Rejsetilbud