En fredelig sandstrand med grønne strandgræs og en klar blå himmel.

Sommerhus på Samsø

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Sommerhus på Samsø

Ferie på de danske øer bliver mere og mere populært, og blandt de mest populære øer er Samsø. Måske skal din næste ferie i Danmark afholdes i et sommerhus på Samsø. Selvom Samsø kun er 28 kilometer på det længste sted, så kan en ferie på Samsø alligevel byde på mange dejlige oplevelser.

Der god plads på Samsø – de knap 4.000 indbyggere på øen har cirka 4 gange så meget plads, som gennemsnittet for resten af Danmark, og blandt de små 4.000 indbyggere findes der hele 45 nationaliteter. Samsø ligger cirka midt i Danmark – og du kan tage færgen til øen fra både Jylland og Sjælland.

55 forskellige oplevelser på din ferie på Samsø

Ifølge det officielle turistbureu på Samsø findes der 55 forskellige oplevelser på Samsø – her kommer nogle af de mest kendte, som grundet øens lille størrelse alle kommer ligger tæt på dit feriehus på Samsø.

Samsø festival – elsker du musik, så tag til festival på Samsø.
Labyrinten – Danmarks største labyrint. En oplevelser for både voksne og børn.
Kartofler og bær – Gode kartofter, men jordbærrene og andre bær er også fantastiske.
Vesborg Fyr og krudthuset- engang et af Danmarks største voldsteder.
Nordby – Nyd en gåtur i den hyggelige by.
Kolby Mølle og Brundby Stubmølle – to møller med forskellige særpræg.

Foruden disse seværdigheder skal du huske at nyde Samsøs bakkede landskab, de mange spektakulære udsigter og naturligvis kan du også slappe af på nogle af Samsøs strande.

Feriehuse og sommerhuse på Samsø

Der er flere forskellige muligheder for overnatning på Samsø. Vælger du at bo på hotel er Ballen Badehotel det mest kendte, men der er også mange andre gode hoteller på Samsø.

Kigger du efter et sommerhus på Samsø, så kan du finde det med søgemaskinen øverst på denne side. I søgemaskinen kan du søge blandt feriehuse, feriecentre og ferielejligheder på Samsø. Du kan tilpasse din søgning, så resultaterne passer præcis til det du ønsker dig.

Bedøm rejsemål (3 bedømmelser)
3.7
Rejsetilbud