En rolig strand med grønt strandgræs, sand og en klar blå himmel.

Sommerhus i Nordjylland

  • Vælg dato
  • Vælg dato

Få en dejlig ferie i sommerhus i Nordjylland

Vil du se og bade i det brusende Vesterhav? Stå på Grenen, der er Danmarks nordligste punkt? Slappe af ved en af de børnevenlige strande på østkysten? Eller besøge Nordens Paris, som Aalborg også kaldes. Så lej et sommerhus i Nordjylland, og du kan nemt køre rundt og se alle de seværdigheder i Nordjylland, som du gerne vil se.

De fleste sommerhuse i Nordjylland ligger naturligvis placeret langs kysterne og dermed langs strandene. Blandt de mest kendte byer med flest sommerhuse er byer som Blokhus, Løkken, Lønstrup, Klitmøller, Skagen, Sæby, Øster Hurup og Hals.

Hvordan finder jeg et sommerhus i Nordjylland?

I søgemaskinen her på siden kan du finde mange forskellige sommerhuse, feriehuse, feriecentre og ferielejligheder i Nordjylland.

Start enten med bare at skrive ”Nordjylland” i søgefeltet eller skriv navnet på det sted i Nordjylland, hvor du gerne vil leje et sommerhus.

Bagefter kan du forfine din søgning, så du finder et sommerhus, som passer præcist til dit eller jeres behov. Du kan naturligvis angive antal personer, du kan også søge efter sommerhuse pool, sommerhuse der ligger tæt ved stranden, sommerhuse med internet eller sommerhuse, hvor I må tage jeres hund med.

Gode råd til en ferie i Nordjylland?

Selvom Danmark er et lille land, og Nordjylland endnu mindre, og uanset om dit feriehus i Nordjylland ligger midt i regionen, så er det alligevel svært at se alt på en enkelt ferie. Der er knap 200 kilometer fra Skagen i nord til Thisted i vest og cirka 150 kilometer fra Skagen til Hobro i syd.

Skagen, der er Danmarks nordligste by skal naturligvis besøges på et besøg i Nordjylland. Fra Skagen kan man tage ud til Grenen, der er Danmarks nordligst punkt, se Den tilsandede Kirke eller tage en gåtur på vandreklitten Råbjerg Mile.

I det vestlige Nordjylland ligger nogle af Danmarks bedste strande ved Blokhus og Løkken. I Lønstrup kan man rigtigt mærke Vesterhavets styrke og lidt længere sydpå ved Klitmøller ligger Cold Hawaii, hvor surfere fra hele Europa mødes i bølgerne.

Rigtigt mange familier med børn vælger dog deres sommerhus i Nordjylland ved Østkysten. Strandene her er nemlig meget børnevenlige med lavt vand og små bølger.

På en ferie i Nordjylland bør man også tage forbi Aalborg, der er regionens hovedstad. I Aalborg kan I besøge en skøn zoologisk have, se byen oppefra i Aalborgtårnet, gå på byens dejlige kunstmuseum eller shoppe løs i byens lange gågader. Aalborg er desuden hjemsted for Nordeuropas største karneval, der afholdes hvert år i maj.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde et feriehus i Nordjylland og med din efterfølgende ferie i det nordligste Danmark.

Bedøm rejsemål (6 bedømmelser)
4.3
Rejsetilbud