Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til Dubrovnik

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 905,- Fra 1.150,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.905,- Fra 2.585,- Fra 3.125,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Dubrovnik
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Dubrovnik

Bedste rejsetid

Top
Med sin placering næsten på sydspidsen af den kroatiske Adriaterhavskyst har Dubrovnik det mest solrige klima i Kroatien. Vinteren kan dog blive kølig, men byens seværdigheder kan nydes året rundt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Dubrovnik er ikke just kendt for sit natteliv, der ikke er noget videre. Men byens sommer festival fra den 10. juli til den 25. august er noget af et tilløbsstykke.

Overnatning / Hotel

Top
Privat indkvartering er godt og billigt. Man kommer lettest i kontakt med udlejerne ved at lade sig praje ved færgeterminalen. Det er altid en god idé at bede om at se værelset, inden man siger ja. Desuden er der en del hoteller i forskellige prisklasser i Dubrovnik. Bestil hotel i Dubrovnik her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er ikke det store taxiudbud i Dubrovnik, men det er også godt det samme for langt det meste af byen kan klares til fods.

Specielle forhold

Top
Dubrovnik blev hårdt medtaget af krigen i begyndelsen af 1990erne, men siden har byen gennemgået en omfattende genopbygning, så den i manges øjne er endnu flottere, end den var før krigen. Og det siger en del.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.