Seværdigheder Drakensberg

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 2.939,- Fra 2.874,- Fra 3.374,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Drakensberg

Bjergbestigning og vandreture (Drakensberg)
En af de største seværdigheder ved Drakensberg er selvfølgelig selve landskabet, og området byder på eminente forhold for bjergbestigere og vandrere. Nogle af de mest populære ture er Champagne Castle, Cathkin Peak og Cathedral Peak. Disse ture kan man også tage på hesteryg.
Hulerne i Giants Castle Game Reserve (Drakensberg)
I disse fantastiske huler kan man se tydelige spor af liv. De indfødte "Bushmen" levede indtil for 100 år siden i hulerne, og flere end 500 af deres spændende malerier pryder klippevæggene. Området, der ligger ved grænsen til Lesotho, byder også på et møde med antiloper og et væld af forskellige fuglearter.
Royal Natal National Park (Drakensberg)
Der er flere nationalparker ved Drakensberg. Den mest interessante er Royal Natal Naional Park, der blandt andet gemmer på et imponerende amfiteater i bunden af parken. Her ligger også vandfaldene Tugela Falls, der falder 850 meter ned over klipperne i fem etager. Et fantastisk syn man ikke må gå glip af under et besøg.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.