Rejseguide til Det østlige Paraguay (El Chaco)

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
El Chaco
Indbyggere
200.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det er ikke unormalt, at temperaturen ryger over 40 grader i El Chaco. Det er uhyggeligt varmt i et området, hvor det blæser meget lidt, og hvor der er meget lidt naturlig skygge. Derfor foretrækker mange at besøge området fra maj til september, hvor det er lidt køligere.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 i El Chaco.

Kultur og underholdning

Landet er tyndt befolket, og kulturelle arrangementer er voldsomt begrænsede i dette område. Går du på bar, så vær opmærksom på, at det for mange er et sted, man kun kommer for at drikke, og de lokale er ofte voldsomt berusede.

Overnatning / Hotel

Top
El Chaco er temmelig fattig på overnatningsmuligheder. Der er langt mellem alt og endnu længere mellem hotellerne. Et telt er godt at have ved hånden, når natten pludselig falder på, og man står uden et sted at sove. Mange estancias (ranches) vil på opfordring lade dig overnatte, men regn ikke med det. Bestil hotel i Det østlige Paraguay (El Chaco) her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er kun få taxier i området. Det vil dog ofte være muligt at blive samlet op og køre med private køretøjer enten gratis eller for nogle få guaranies.

Alternativ transport

Der er bustransport mellem næsten alle byer, men der er væsentligt færre daglige afgange end i det østlige Paraguay. Vejene er tit i dårlig stand, så forbered dig på nogle lange seje stræk.

Specielle forhold

Top
Infrastrukturen er ikke turistvenlig. Hav altid lidt vand og mad med i bagagen, hvis du skulle blive afskåret fra
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.