Sydtyrol, en af Italiens smukkeste regioner

Sydtyrol, en af Italiens smukkeste regioner

Travelmarket
Når man tænker på alperne, tænker mange på Schweiz, Østrig eller Frankrig. Det er synd at glemme de italienske bjerge i denne kategori. Specielt Italiens smukke region Sydtyrol byder på fantastiske bjerge i form af de imponerende Dolomitter. Her kan du nyde en fantastisk ferie, hvad enten du vil slappe af eller udforske Sydtyrols natur, kultur eller dens skønne vine.

Find ferieboliger i Italien her.

Aktiv ferie i Sydtyrol
Er du på udkig efter en aktiv ferie, har du utallige muligheder for at prøve kræfter med naturen i Sydtyrol.

Området er bedst kendt for sine mange forskellige tilbud på den hvide årstid, når alle vinterdrømme kan blive opfyldt på de 30 skiområder.

I sommerhalvåret byder bjergene på gode muligheder for vandreture mellem vinmarker, dybgrønne smukke dale, æbleplantager og idylliske landsbyer. Du kan vælge mellem vandreture, der spænder lige fra en times tid til flere dage. Du kan også leje cykel eller mountainbike og køre gennem det afvekslende landskab og små landsbyer.

Et godt udgangspunkt for din aktiv ferie er byerne Bolzano, Trentino og Merano, som alle er fyldt af alpehygge. Find en bolig i Bolzano, Trentino eller Merano her.

Sol og –badeferie i Sydtyrol
Hvis du ønsker en sol- og badeferie, kan du vælge en af de smukke søer, hvoraf den bedst kendte er Gardasøen. Nordspidsen af Gardasøen smutter nemlig ind i Sydtyrol, og her ligger de små maleriske windsurfing- og paragliding-paradiser Torbole og Riva del Garda, som er fulde af restauranter og butikker. Gardasøen er meget familievenlig, og byder på mange charmerende campingpladser, hvor du kan slappe af med familien og nyde den autentiske, italienske stemning.

Når du skal på ferie til Gardasøen, kan du tage på kør-selv-ferie eller vælge at flyve til Milano eller Venedig og derfra køre i lejebil til din destination.
Find flybilletter til Milano eller Venedig her.
Find en lejebil i Italien her.

Kulturrejse i Sydtyrol
Er du kulturinteresseret, kan du også få din lyst styret. Sydtyrol har nemlig en bevæget fortid og byder på historiske borge og slotte, gamle bymidter, maleriske kapeller og talrige informative museer.

Vinferie i Sydtyrol
Sydtyrol har en flere hundrede år gammel vinkultur og er især berømt for sin strålende hvidvin, som hører til blandt Italiens bedste. Herunder hører Gewurtztraminer og druer som Pinot Grigio. Landskabet duperer med stolte vinstokke der står rankt i lange rækker, der løber op- og ned af stejle bjergskråninger.

Sydtyrols vinrute løber mellem byerne St. Pauls og Margreid og leder dig gennem landskabet med flere hyggelige landsbyer, hvor du har mulighed for at prøvesmage det store udvalg af forskellige vine.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.