Miniferie i København

Rejs når du vil og nyd en miniferie i København – du kan selv vælge mellem to hoteller. Med denne pakke får du 1 eller 2 overnatninger i privat dobbeltværelse. Begge hoteller ligger centralt, så du får mest muligt ud af din miniferie, og så kan du endda bruge dit værdibevis i op til 3 år! Rejs med vennerne, kæresten eller ungerne – og få en spændende miniferie med masser af sightseeing og shopping i København.

1 overnatning: 428 kr,- for 2 personer.
2 overnatninger: 798 kr,- for 2 personer.


Tilbuddet inkluderer:

Vælg mellem ophold på enten A&O Nørrebro eller A&O Sydhavn
1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse inkl. eget badeværelse med toilet og brus
Daglig morgenmadsbuffet på hotellet
Gratis Wi-Fi på hotellet
✅ Opholdet kan benyttes frem til d. 20. december 2023.


                                                      

A&O Hotels & Hostels – simpelt og centralt

På A&O Hotels & Hostels bor du både simpelt, komfortabelt og centralt. Du kan se frem til en miniferie, hvor seværdighederne ligger inden for gåafstand, og hvor du har råd til ekstra oplevelser og måske lidt shopping. På A&O Hostels & Hostels får du nemlig et komfortabelt ophold på et hotel/hostel til en meget rimelig pris. A&Os lokationer fungerer både som hoteller og hostels.

Hoteller i København

Denne miniferie går til København. Efter dit køb på takeoffer.dk kan I selv vælge mellem to hoteller i København. Byen er det perfekte sted at overnatte, når du skal udforske vores spændende og dejlige havneby og hovedstad. Glæd dig til masser af hyggelige stunder i hovedstaden! København har mange ansigter, og er derfor den perfekte destination uanset om programmet står på kæresteweekend, clubbing eller kultur. Nyd f.eks. en frokost i historiske Nyhavn, der lokker med udsøgte restauranter og stemningsfuld jazz.

A&O Nørrebro

Nørrebro har længe været et af hippeste brokvarteter, og her finder du derfor meget passende A&Os nye hotelbygning. Start dagen med at fylde energidepoterne godt op i hotellers all-you-can-eat-morgenmadsbuffet. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af snacks og drinks i baren. Herudover er hotellet udstyret med eget vaskeri og et lille bibliotek med et hyggeligt læsehjørne.

A&O Sydhavn

Hotellet i Sydhavn er dugfriskt og åbnede i maj 2020. Hotellet har over 200 moderne værelser, som alle har eget badeværelse (toilet/bad) med de vigtigste hygiejneartikler. Receptionen og baren står til rådighed døgnet rundt med hjælpsomme tips, lækre snacks og drinks. Der er hurtig og gratis Wi-Fi på alle værelser, samt en hyggelig gårdhave. Takket være den nemme adgang til den offentlige transport kan Københavns seværdigheder besøges nemt og hurtigt. Havne, parker, indkøbsmuligheder, restauranter og barer – alt dette finder du i umiddelbar nærhed.

Ferie udenfor København?  Se hvad rejseeksperterne anbefaler her