App til billige flybilletter

Appen indeholder også afbudsrejser – alle afbudsrejser samlet på ét sted.

App til flybilletter

Hent vores nye app til flybilletter via linksene nedenfor. Og du kan nemt sammenligne priser på flybilletter fra mere end 1000 rejsesites. Også som det eneste sted på nettet får du prisgaranti på flybilletter, når de finder din flybillet på Travelmarket.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk har lanceret en gratis app til både Android og iPhone, hvor man kan finde de billigste flybilletter, afbudsrejser, hoteller og temarejser. Samtidig er der lanceret en mobilversion af www.travelmarket.dk .

Det er ofte en udfordring via mobilen at få et nemt og hurtigt overblik over billige flybilletter og afbudsrejser, men det er nu muligt med de nye apps fra Travelmarket. Der sammenlignes priser fra mere end 1000 websider, og forbrugerne kan herefter klikke sig til selskabet, som sælger rejsen.

Det er de fire mest populære søgemaskiner fra travelmarket.dk, som nu er udviklet som apps og i mobilversion, og det giver blandt andet forbrugerne mulighed for med én søgning at finde afbudsrejser fra de fleste rejseselskaber.

“Mange har efterspurgt en hurtigere og enklere søgning af rejser via mobiltelefonen, så nu har vi lanceret både apps og mobilside, som vi så med tiden vil udbygge med nye tjenester og faciliteter” udtaler direktør Ole Stouby fra Travelmarket.