COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Berlin

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 372,- Fra 475,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.015,- Fra 2.655,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Berlin

Berlin Maraton (Berlin)
Hvert år afholdes Berlin Maratonløb, der efterhånden er blevet et af de vigtigste og mest prestigefyldte maratonløb i verden. En kombination af en jævn rute, godt vejr og en unik atmosfære gør Berlin maratonen til det hurtigste maratonløb i verden.
Berlin Muren (Berlin)
I 28 lange år, var Berlin Muren symbolet på en stor tragedie - adskillesen af familie, venner og bekendte. Adskillelsen af et folk. I dag står resterne som symbol og advarsel. Symbol på den genvundne frihed og sammensmeltning. Advarsel til hele verden om den skæbne, der overgik landet.
Berlin Zoologiske Have (Berlin)
Tysklands ældste zoo fra 1841 ligger i det sydvestlige hjørne af Tiergarten. Den 30 hektar store zoologiske have, er verdens største med over 13.000 forskellige dyrearter.
Brandenburger Tor bygningen (Berlin)
Brandenburger Tor må siges at være selve symbolet på Berlins sejre og fald. På toppen af bygning fra 1791 ses sejrsgudinden Nike der, ironisk nok, har vendt sin stridsvogn i vestlig retning.
Reichtag bygningen (Berlin)
Det er den britiske arkitekt, Sir Norman Foster, der har stået for restaureringen af den tyske Rigsdag. Den genfødte bygning, der er en kombination af nyt og gammelt, huser i dag det tyske parlament.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.