Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Belo Horizonte

- Vælg område -

Seværdigheder Belo Horizonte

Byen Sabará (Belo Horizonte)
Bare 25 kilometer sydøst for Belo Horizonte ligger byen Sabará, der under guldfeberen var en af verdens rigeste byer. Selvom byen i dag ikke engang er en skygge af sit fortidige billede, så spejler den svundne storhed sig stadig i huse, kirker, statuer og springvand. Sabará er et billede på den vanvittige guldfebers flygtighed og er en interessant endagstur fra Belo Horizonte. Byen har også et vældigt interessant guldmuseum (museu do ouro) med effekter fra guldtiderne.
Marked for kunst og kunsthåndværk (Feira de Arte e Artesano) (Belo Horizonte)
Hver søndag formiddag finder det vidunderlige marked sted på Avenida Afonso Pena. Her kan man købe kunsthåndværk af høj kvalitet og smage den lokale mad og drikke. Selvom man ikke har i sinde at købe noget, bør man alligevel slå et smut forbi, da stemningen er virkelig behagelig, og der er nok at se på.
Parken i Belo Horizonte (Belo Horizonte)
Parken er et enormt grønt og fredeligt område midt i byen. Her kommer Belo Horizontes indbyggere og holder en pause fra den vibrerende by. Palacio da Artes, der er scene for forskellige kulturelle arrangementer, er parkens absolutte højdepunkt.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.