Rejseguide til Asuncion

- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Asunción
Indbyggere
600.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 i Asunción.

Bedste rejsetid

Top
Det er meget varmt at vandre rundt i Asuncións om sommeren. De mest behagelige måneder at besøge byen rent klimamæssigt er fra maj til september, hvor der er en frisk forårsagtig stemning på gader og stræder. Karnevalet fejres i februar, og det foregår meget livligt i hovedstaden.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Indbyggerne i Asunción elsker teater og levende musik. Udbuddet er bredest fra marts til oktober, hvor især teaterlivet blomstrer. Gå ikke glip af en optræden med traditionel folkemusik, hvor harpen overraskende nok er et centralt instrument.

Overnatning / Hotel

Top
Der ligger en campingplads lidt uden for byen, og i centrum er der tilmed også et par vandrerhjem. Hotellerne er generelt behagelige steder med et venligt personale. De dyre hoteller er gode, men ikke helt på højde med, hvad man finder i Sydamerikanske andre hovedstæder. Bestil hotel i Asuncion her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxi er billigt i Asunción. De kører efter taxameter, og chaufførerne er pålidelige mennesker. Tager du en taxi sent om natten, skal du regne med at chaufføren forlanger lidt mere, end det der står på taxameteret.

Alternativ transport

Bybusserne kører fra meget tidligt om morgenen, men efter klokken 22.00 om aftenen er der til gengæld meget langt imellem afgangene. Lider du af klaustrofobi, skal du ikke bevæge dig ind i en bus. De er pakkede med folk.

Specielle forhold

Top
Kriminaliteten er steget en smule i Asunción de sidste ti år. Heldigvis hører røveriske overfald til sjældenhederne, og det du skal passe mest på, er de lynhurtige lomme- og tasketyve, der huserer på tætbefolkede steder i centrum. Læg desuden mærke til den autentiske stemning der gennemsyrer hele byen og som synes meget lidt påvirket af globaliseringen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.