Rejseguide til Algarve

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 788,- Fra 825,- Fra 3.377,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.312,- Fra 2.000,- Fra 3.760,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Costa Verde

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Algarvekysten er fantastisk året rundt. Det er et af de mest solbeskinnede steder i Europa, og hvad enten du besøger Algarvekysten sommer eller vinter, skal du nok blive solbrændt. Især foråret er dog et godt tidspunkt, fordi solen ikke er for brændende, men dejlig mildt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 ved Algarvekysten.

Kultur og underholdning

Strandene er den bedste form for underholdning ved Algarvekysten. Her kan man dyrke alle former for vandsport I Atlanten. Golf er dog også udbredt I området, og der er langs kysten en bredt udvalg af golfbaner og kurser. Desuden er der mange ridecentre, der lejer heste ud til turister.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et væld af hoteller langs Algarvekysten. Og selvom der er mange store og dyre hotelkæder, kan man nemt finde noget billigere i form af pensioner og gæstehuse. Kig også efter de nye kombinerede lejligheder og hoteller. Her får man sit eget sted og kan samtidig nyde godt af hotelservice. Kig efter et A. Bestil hotel i Algarve her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi ved Algarvekysten. I nogle af de små byer kan det være, man skal aftale en pris med chaufføren inden turen. Ellers køres der efter taxametersystemet.

Alternativ transport

Det er nemmest at komme rundt med busser ved Algarvekysten. Der er mange lokale, og de er billige. Der er togforbindelser mellem de store byer.

Specielle forhold

Top
Er man sportsinteresseret er Algarvekysten det rette sted. Der tilbydes et hav af forskellige sportsgrene. Især er golf populært og udbredt.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.