COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Zürich

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.253,- Fra 1.345,- -
Charter (fly+hotel) Fra 1.745,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Indbyggere
360.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Zürich.

Bedste rejsetid

Top
Zürich er en smuk oplevelse både sommer og vinter, men en stor oplevelse er det at deltage i byens forårsfest, der hvert år afholdes den tredje mandag i april. Her brændes tøj-snemænd og der gås i festlige optog. Om sommeren kan man endvidere bade i Zürichsøen, mens en vinterferie i Zürichs omegn selvfølgelig er ideel til skisport.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Zürich er berømt for sit teater (Schauspielhaus), sin opera (Opernhaus) og sin koncertsal (Tonhalle), og et besøg her vil ganske sikkert byde på en kulturel oplevelser af høj klasse. Hvert år afholdes der den tredje mandag i april en stor forårsfest (Sechseläuten), hvor hele byen står på den anden ende, mens der i midten af september holdes en stor skydekonkurrence, der traditionelt ligeledes tiltrækker tilskuere fra nær og fjern.

Overnatning / Hotel

Top
Zürich er rig på hoteller af både luksuskvalitet og til en lidt mindre pengepung, og generelt er komfort og service i orden. Herudover ligger der et par campingpladser i området. Bestil hotel i Zürich her

Lokal transport

Top

Taxi

Det vil ikke volde besvær at praje en taxi i Zürich. Generelt er drikkepenge inkluderet i den samlede regning, men det ses alligevel gerne, at en ekstra god service belønnes med et lille beløb.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.