COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Vestschweiz

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 866,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 1.465,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Jura, Neuchâtel/Neuenburg, Fribourg/Freiburg.
Indbyggere
Jura: 69.000, Neuchâtel: 165.000, Fribourg: 225.000.

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Mange vil nok finde Vestschweiz mest charmerende i sommerhalvåret. Den smukke idylliske natur og de mange muligheder for udfoldelser fra hesteryg egner sig nu engang også bedst til sommervejr. Men er man til langrend, udgør området omkring Saignelégier om vinteren et glimrende terræn.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Vestschweiz.

Kultur og underholdning

Saignelégier er hvert år værtsby for et berømt hestemarked. Her gås optog, rides væddeløb og præsenteres nye opdræt, og markedet har igennem årene udviklet sig til lidt af en folkefest. I januar danner samme by rammen om et hundeslædeløb.

Overnatning / Hotel

Top
Vestschweiz er foruden hoteller i alle pris- og kvalitetsklasser endvidere rig på campingpladser og vandrehjem. Derudover kan man overnatte på flere af områdets bondegårde, og dette vil ofte være en ret charmerende oplevelse. Bestil hotel i Vestschweiz her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Vestschweiz er som resten af landet belagt med gode veje, og herudover forbindes området både af tog og rutebiler. Den mest charmerende tur gennem Vestschweiz foregår dog til hesteryg eller i en af de hestetrukne vogne, man flere steder kan leje sig frem til.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.