COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Tunis

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 1.693,- -
Charter (fly+hotel) Fra 2.897,- Fra 2.897,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Tunis
Indbyggere
1.500.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 11.00 i Tunis. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 12.00 i Tunis

Bedste rejsetid

Top
Højsæsonen er sommermånederne juli og august, hvor horder af europæere drager til Tunesien. Men de fleste kommer desværre ikke længere end feriecentrene i syd. Det bedste tidspunkt at besøge Tunis er foråret og efteråret, da sommervarmen ikke indbyder til byvandring og udforskning.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Udover biografer er det muligt at tilbringe aftenerne til autentiske tunesiske aftener i visse restauranter, hvor middagen indtages til musik og traditionel dans. Prøv Restaurant M´Rabet eller Restaurant Almazar. Natklubben Cabaret Protiniére er en arketypisk mellemøstlig natklub med mavedans, sang, mænd med overskæg, tilrøgede lokaler og whisky. Det findes på film, det findes i Tunis.

Overnatning / Hotel

Top
Tunis har et stort udbud af overnatningsmuligheder i alle priskategorier. Fra ungdoms hostels i gamle atmosfæriske paladser til kæmpe moderne og luksuriøse 5-stjernede hoteller. De billigste hoteller er i medinaen. Middelklasse hoteller er oftest i gamle franske huse fra 30'erne og 40'erne. Tunis' over 20 luksushoteller findes både i selve byen og ved strandkanten. Bestil hotel i Tunis her

Lokal transport

Top

Taxi

Du kan komme usædvanligt billigt rundt i Tunis med taxi, det eneste problem er, at der ikke er alt for mange, så nogle gange må man vente. Et godt sted at få en taxi er ved hovedbanegården, eller ved at hotellet booker en. Der er deletaxier "louage", som glimrende alternativ til busserne til stort set alle byer.

Alternativ transport

Gamle franske TGM tog tager turen til forstaden og vandet i hyggelige nyrestaurerede vogne. Tunis har også en metro, der fungerer upåklageligt. Naturligvis er der også busser rundt i byen. Ruten kan læses ved stoppestederne og på busserne.

Specielle forhold

Top
De fleste turister er kun på dagsudflugt til hovedstaden fra feriecentrene, hvilket er en skam, da der er oplevelser i byen til flere dage. Indblikket i en arabisk dagligdag, Bardo-museet i roligt tempo, café besøg og den spændende medina.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.