Billede af en øde strand ved solnedgang med rækker af tomme liggestole og stråparasoller.

Rejser til Djerba

Djerba er en tunesisk ø, som er den sydligste ø i Middelhavet. Kombinationen af Djerbas subtropiske klima og Middelhavets friske vinde, giver Djerba et uden sammenligning formidabelt klima.
Bedøm rejsemål (112 bedømmelser)
4.5

Djerba – Middelhavets sydligste ø

De varme sommertemperaturer på mellem 30-40 grader har et godt modspil af Middelhavets krystalklare, forfriskende vand. Og Djerba kan med fordel besøges hele året rundt. Når den danske vinter tager til, har Djerba hvad der svarer til dansk højsommer. Og Middelhavets varme temperaturer er konstant næsten hele året rundt.

Djerba er en meget charmerende og eventyrlig ø, som man ikke finder andre steder i Middelhavet. Øen har en lang, interessant historie, hvor øen for første gang blev omtalt i mesterværket Odysseen. I dag fremstår øen som en smuk, sjælden blanding af middelhavskulturen og den arabiske, orientalske kultur.

Med charterrejser til Djerba har man mulighed for at opleve en ø uden sammenligning, som alle typer rejsende med fordel kan besøge.

Djerbas mange muligheder

Djerba er en forholdsvist lille ø, hvor den overdådige strand Sidi Mehrez strækker sig over hele øens nordøstlige side. Det er ud til denne strand, at man finder næsten alle Djerbas hoteller og ressorts, som kan fås i alle prisklasser og varianter.

På Sidi Mehrez og i de nærmeste egne, finder man størstedelen af Djerbas aktiviteter. Ved stranden kan man surfe, dykke, ride på kamel i vandkanten, køre på vandski og meget mere. Lidt væk fra stranden finder man verdensklasse golfbaner, kasinoet, tennisbanerne og de luksuriøse spabade.

I Djerbas hovedby Houmt Souk finder man mange eksempler på Djerbas enestående, historiske arkitektur. I byen finder man desuden øens bedste basarer, markeder, parker og hyggelige, lokale caféer.

Hele Djerba har et meget lavt prisniveau, hvilket giver mulighed for en ideel ferie, uanset hvilken type rejsende man er.

I Odysseen kunne besætningen ikke forlade Djerba. Find charterrejser og oplev hvorfor.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Djerba | Charterresor till Djerba

Charterrejser til rejsemål i Tunesien