Solrig strand med tomme liggestole og stråparasoller ved solnedgang.

Afbudsrejser til Djerba

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Djerba

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Djerba?

Du kan rejse til Djerba med Almena Travel. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Djerba?

Du kan rejse til Djerba fra følgende lufthavne: Billund.

Er afbudsrejser til Djerba populære?

Ja, afbudsrejser til Djerba er populære. Vores brugere giver Djerba 4,6 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (236 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Djerba

Find en billig afbudsrejse til den tunesiske ø-perle Djerba, som byder på smukke badestrande, spændende byliv, lækker mad og meget venlig lokalbefolkning.

Djerba – den romantiske, venlige middelhavsperle

Djerba er en fantastisk tunesisk ø, der ligger i den sydligste del af Middelhavet. Her er pragtfulde strande, hvorfra du kan opleve smukke scenerier, når solen går ned over havet. Intet er mere romantisk end den oplevelse!
Med en historie, der er flere tusind år gammel, er Djerba, ligesom resten af Tunesien, fyldt med smukke oldtidsfund og storslåede ruiner, som feriegæsterne valfarter til.
Maden i Tunesien er utroligt velsmagende, og selvom retterne er krydrede, er de ikke stærke. Alle kan lide den lokale, tunesiske mad.
Og så er de lokale tunesere utroligt venlige og imødekommende overfor feriegæster, der besøger deres land. Tag imod indbydelsen til at drikke en kop te med den lokale tæppehandler – han vil nemlig gerne snakke og møde nye venner, og du kan bare sige nej tak, hvis han prøver at sælge dig noget.

Strandliv for alle

Strandene ved Djerba er noget af en oplevelse. Sandet er fint og lyst, og badevandet er varmt, turkisfarvet og helt rent. Det er let at miste tidsfornemmelsen ved strandene på Djerba, og her emmer da også af afslapning og feriestemning. Bor du på et hotel ved stranden, kan du finde et stort udvalg af forskellige strandaktiviteter. Her er surfing, windsurfing, jetski og endelig vandcykler, som er sjove for alle aldersgrupper. Strandene på nordkysten ejes oftest af hotellerne og der forskellige ressorts, der ligger her, men indimellem alle de private strande kan du også finde flere offentlige strande.
Djerbas strande er virkelig for alle aldre og for forskellige typer af feriegæster, så uanset hvem du er, kan du finde en strand, der lige passer til dig.

Houmt Souk – en by du ikke må gå glip af

Feriegæsterne bor oftest ved Djerbas nordkyst, hvor der ligger mange hoteller, spa’er og ressorts. Herfor er byerne på Djerba-øen meget uspolerede og har alle en helt unik og autentisk stemning.Tag en tur til Houmt Souk, der er den største by på Djerba, og som ligger i den nordlige del af øen. I Houmt Souk er det især det store, farverige markedsområde, souk’en, der tiltrækker feriegæsternes opmærksomhed. Her kan du finde alverdens, fine genstande, som for eksempel den flotte keramik, som mange kender Djerba for, eller håndknyttede tæpper, kobber-varer, eksotiske krydderier, lokal kunst, smukke lædersko eller frisk frugt og grønt. Det er en sjov oplevelse at gå ture rundt om i byen, der er fyldt med små, smalle gader, korridorer, og små pladser, der giver byen en rigtig hyggelig og autentisk stemning.
I Houmt Souk ligger der et fint fort, som beskyttede byen og området fra byens fjender. Her kommer den indre ridder frem i enhver.
Nogle kilometer syd for Houmt Souk ligger den store El Ghriba-synagoge i landsbyen Er-Riadh. Synagogen er valfartssted for Tunesiens jøder, og alle er meget velkomne til at komme og besøge den smukke bygning.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejsemål med afbudsrejser til Tunesien