COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Taipei

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.701,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Taipei
Indbyggere
6.000.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 i Taipei. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 i Taipei.

Bedste rejsetid

Top
Sommermånederne er varme, og forurening kan nå sit højdepunkt i en storby som Taipei på dette tidspunkt. Men ellers er der mild temperatur det meste af året.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Karaoke er et hit i Taiwan såvel som i store dele af Asien, og man skal ikke tage fejl af taiwanernes ægte begejstring for dette fænomen. Der ligger karaoke barer alle steder, og man vil opleve ofte at blive bedt om at optræde, hvilket man trygt kan gøre, og selv den mest beskedne indsats vil blive godt modtaget.

Overnatning / Hotel

Top
I Taipei finder man de fleste former for overnatning. Her er hoteller i forskellige prisklasser, ligesom her er en del vandrerhjem. Bestil hotel i Taipei her

Lokal transport

Top

Taxi

Chaufførerne taler sjældent engelsk, så prøv så vidt muligt at få destinationen skrevet ned på kinesisk i forvejen og vis den til taxichaufføren.

Alternativ transport

Det kan ikke anbefales at køre rundt i bil selv i den voldsomt trafikerede by. Hvis man vil leje bil, er det en god idé at få en engelsktalende chauffør med, som kan guide én rundt i byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.