COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Sydtunesien

- Vælg område -

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sommeren er et absolut dårligt tidspunkt at opleve Sahara. Det er et af verdens varmeste områder og ofte over 50 grader. Vinter er det bedste tidspunkt.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 11.00 i Sydtunesien. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 12.00 i Sydtunesien

Overnatning / Hotel

Top
Jo længere væk man kommer fra en sandstrand, jo færre luksushoteller bliver der bygget. Men i de fleste af de Sydtunesiske byer er der glimrende middelklasse hoteller. Udbudet af billige overnatningsmuligheder stiger eksponentielt i takt med, at de dyre forsvinder. Så derfor, hvis du rejser med et stramt budget, er denne region stedet. Samtidigt er det det mest fremmedartet område. Bestil hotel i Sydtunesien her

Lokal transport

Top

Alternativ transport

Lokale busser forbinder byerne og kan stoppes undervejs. Der er også hurtige deletaxier, der kører mellem byerne, når de er fyldt. Undgå middagsheden, der er der ingen, der rejser. Det er normalt at tomle i denne region, og det forventes, at man giver dinarer tilsvarende busprisen.

Specielle forhold

Top
Husk i ørkenregionerne at drikke rigeligt med vand, også selvom du ikke er tørstig. Kroppen har brug for det. Sukkerholdige væsker er også godt, da kroppen bruger mere energi til at være velfungerende. Put ligeledes ekstra salt på din mad.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.