Billedet viser et farverigt traditionelt asiatisk tempel blandt efterårstræer med et bjerg i baggrunden.

Rejser til Seoul

Kulturen er på sit højeste i den sydkoreanske hovedstad, Seoul. Der er hverken sparet på lyd, lys eller farver, når du bevæger er på rejser til Seoul, der er en pulserende storby. Turister fra hele verden valfarter til byen både for at opleve de mange verdensberømte attraktioner men også for at mærke den helt specielle stemning, som byen emmer af.
Bedøm rejsemål (29 bedømmelser)
4.5
Denne stemning kan du blandt andet mærke, hvis du bevæger dig ned af Myeong-dong, der er en prangende shoppinggade med butikker, boder samt autentiske sydkoreanske spisesteder.

Du har dog også gode muligheder for at opleve byens specielle kultur, hvis du besøger nogle af de ældre og mere historiske seværdigheder i byen.

Ikoniske bygninger fra landsbyer til paladser

Nok er byens paladser de mest respekterede bygninger, du finder i Seoul, men også de huse som du finder i de små landsbyer har en helt speciel asiatisk arkitektur, som er kendetegnende for den tid, hvor husene blev opført. Du kan blandt andet opleve den specielle arkitektur, hvis du besøger Bukchon Hanok landsbyen, der byder på 600 år gammel historie.

Når du kigger på arkitektur er en ”must see” seværdighed dog også det berømte Gyeongbokgung palads, der var det royale hovedsæde under Joseon dynastiet. Paladset bruges nu som museum og emmer derfor af gammel historie.

Rundt omkring i Seoul er der også mange gode hoteller i flere prisklasser. Udvalget er stort, når du skal vælge pakkerejser med fly og hotel til Seoul.

Det autentiske Seoul

Noget af det som Seoul, og generelt resten af Sydkorea, er specielt kendte for er deres store forlystelsesparker, hvor der ikke er sparet på noget. Alt er bare større på pakkerejser til Sydkorea, hvilket du også vil opleve, hvis du besøger Lotte World, der er en yderst populær forlystelsespark i Seoul. Lotte World fungerer både som forlystelsespark, vandland og akvarium, så der er noget for enhver smag. Dette gør sig desuden også gældende, hvis du ikke er så meget til forlystelser, for selve parken er bare en stor oplevelse i sig selv.