COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Suva by

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Lokalt navn
Suva
Indbyggere
82.174
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 22.00 i Suva.

Bedste rejsetid

Top
Der er ikke nogen dårlig årstid at komme til Suva på. Vejret i området er vådere og mere diset end de fleste andre steder i landet, men det tropiske klima gør, at der altid er lunt i vejret, og hvis man ankommer i regntiden, kan dagene bruges indendørs.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Hovedstaden Suva har en del natklubber, hvor der også er live musik. Der er en del engelske film i biograferne.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Suva. Her findes hoteller i alle prisklasser, ligesom der er vandrehjem og gæstehuse i byen. Bestil hotel i Suva by her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er masser af taxier at få i byen ved dagslys, men en del kriminalitet specielt mod taxichauffører har gjort det mindre attraktivt at køre hyrevogn ved nattetide. Derfor kan det være sin sag at skaffe sig en bil i hovedstaden efter mørkets frembrud.

Alternativ transport

Øens største busterminal ligger i Suva, og der kører busser hele dagen. Det er billigt og nemt at komme rundt, men det er til gengæld ikke altid behageligt at køre i de gamle støjende og osende busser. Der er gode mulighed for billeje flere steder i byen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.