Rejseguide til Santiago og det centrale Chile

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 7.352,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Santiago og midtlandet i Chile kan besøges året rundt. Om sommeren er vejret varmt og solrigt, mens vinteren, der er kort, kan byde på sne og fremragende skisportsmuligheder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 08.00 i området. Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 06.00 i området.

Kultur og underholdning

I februar er der Festival de la Concion de Vigña del Mar i byen Viña del Mar, der også er kendt for sit pulserende natteliv.

Overnatning / Hotel

Top
I Santiago er der gode overnatningsmuligheder, der er adskillige hoteller i forskellige prisklasser, ligesom der er vandrehjem, der ligger i mellemklassen og den billige ende af prisskalaen. I resten af midtlands området er der primært hoteller i forskellig standard og prisklasse. Der findes dog også en del campingpladser i regionen, der generelt har ganske gode faciliteter. Bestil hotel i Santiago og det centrale Chile her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i alle byer i området. De kan nemt hyres på gaden, men ikke alle kører med taxameter, så det er en god ide at forhandle om prisen, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører busser mellem stort set alle byer i området. Busserne er hurtige og i god stand. Specielle forhold
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.