Skønne og mangfoldige Chile

Billige flybilletter til Chile

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Chile

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Skønne og mangfoldige Chile

Fra midten af Sydamerika, bølgende langs kontinentets vestkyst, hele vejen ned til den sydligste spids af Sydamerika, ligger landet Chile. Chile afgrænses af de mægtige Andesbjerge og har over 5000 kilometer kystlinje ud til det sydligste af det varme Stillehav.

Dette lange land har et af verdens mest varierede klimaer, hvor man i det nordlige Chile kan opleve milevide ørkner, mens det centrale klima har et varmt, men mildt klima. Chile er de uendelige muligheders land, hvor alle typer rejsende kan få behovet opfyldt med en billig flybillet.

Oplev Chiles mangfoldighed

Chile har alt fra sprøde, hvide sandstrande med lyseblå bølger, regnskove med vildt dyreliv, kilometer høje bjerge med vandre, ski og cykelmuligheder, nogle af verdens ældste civilisationer, til pulserende byer fyldt med ungdom, kultur, liv og glæde. Landet har et meget lavt prisniveau, hvilket også muliggør rejser gennem landet med dets velfungerende infrastruktur. Hvad enten man rejser på budget eller med familien, har Chile alt det man leder efter, og mere til.

For alle de kvalitetsbevidste rejsende der besøger Chile, er det meget populært at rejse gennem landet, og herved opleve landets skønne kontraster og variationer. Men i størstedelen af byerne er der rig mulighed for at tilbringe mange gode stunder alene, i selskab med de venlige chilenere eller sammen med hele familien. Chiles hovedstad Santiago har en af verdens mest imponerende skylines, hvor man i de moderne glasskyskrabere kan se de omgivende, sneklædte bjerge afspejlet.

I bjergene, som ligger meget tæt på, kan man vandre, cykle, stå på ski og ellers blot nyde de fantastiske skovsøer og udsigter udover byen. I selve byen findes utallige museer, og byens ungdommelighed har bidraget med spændende gallerier, caféer, barer og restauranter.

Chiles fantastiske byer og smukke kyststrækning er en populær rejsedestination for alle slags rejsende der nyder mangfoldighedens glæder.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Chile:
København til Santiago de Chile
1. december til 24. januar fra kr. 3.006,-

Bedøm rejsemål
4,7
(182 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Chile

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.