Rejseguide til Rabat

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.320,- Fra 1.367,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Er Rabat
Indbyggere
1.385.872
Tidszone
Når klokken er 14.00 Danmark, er den 12.00 i Rabat.

Bedste rejsetid

Top
Rabat kan besøges hele året, men i sommermånederne kan byen blive ulidelig varm. Rabat ligger dog ud til Atlanterhavskysten, så der er mulighed for at blive kølet af.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I Rabat kan du både lade dig underholde på markedspladserne med ivrige sælgere eller sætte dig ind på en morderne café i europæisk stil. Ellers er den store Tour Hassan moske og Mohammed V's mausoleum nødvendige kulturindslag under et besøg i Rabat.

Overnatning / Hotel

Top
Der er masser af overnatningsmuligheder I Rabat. Mellem byens centrale park, Jardins Triangle de Vue og den centrale togstation ligger de fleste hoteller. Og her er både ydmyge pensioner til billige penge og fem-stjernede hoteller. Bestil hotel i Rabat her

Lokal transport

Top

Taxi

En taxi er nem at få i Rabat. Kig for eksempel efter petits taxier, der kan have op til tre personer af gangen. Aftal en pris med chaufføren hvis han ikke slår taxameteret til.

Alternativ transport

Der kører masse af bybusser i Rabat, og der er togforbindelser til store og mellemstore byer.

Specielle forhold

Top
Rabat er delvis en moderne by. Det betyder blandt andet, at gadehandlere og sælgerne på markedspladserne ikke er så overivrige, som de er for eksempel i Marrakesh. De fleste steder kan man gå i fred.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.