Rejseguide til Peshawar

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 17.075,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Peshawar
Indbyggere
300.000 (1997)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 16.00 i Peshawar.

Bedste rejsetid

Top
Forår og efterår er bedst, selvom der ikke er én ideel sæson. Sommeren er ramt af monsunen (dog ikke så slemt som i Indien). Vinteren kan være kold og snefyldt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Både en traditionel krigsdans med sværd og Buzkashi, en form for rugby på hest, findes, men er svær at finde. Spørg turistinformationen (Pakistan Tourism Development Corporation) på Dean's hotel i Saddar. Ellers er der ikke den store underholdning andet end at gå og opleve den mystiske by og dens sjæl.

Overnatning / Hotel

Top
Hotellerne kan grupperes i tre områder: Saddar Bazaar tæt på forretninger, Khyber Bazaar tæt på den gamle bydel, men mere larmende og GT Road tæt på bus og togstationen, behageligt hvis du skal videre, men også larmende. Hvis du har råd til en luksusovernatning på hele din tur, skal det være Khan Klub i den gamle bydel. Det er et unikt sted, og populært for diplomater fra Islamabad, så book i forvejen. Bestil hotel i Peshawar her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er få taxier, og de venter ved Green's hotel.

Alternativ transport

I den gamle bydel er det muligt at komme rundt på en hestetrukket Tonga. Vanvittigt billige busser kører rundt i byen.

Specielle forhold

Top
North-West Frontier Provinsen, som Peshawar er en del af, er ikke det mest sikre i Pakistan. Pakistansk lov fungerer ikke i bjergegnene, hvor forskellige stammer hersker. Taliban militsens magterobring i Afghanistan har heller ikke hjulpet på sikkerheden. Situationen ændrer sig hele tiden. Find yderligere informationer på:
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.