COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Penang

Seværdigheder Penang

Byen Georgetown (Georgetown)
Den største by på øen er Georgetown. Byen er en af de mest atmosfærefyldte i hele Asien. Her finder man et mylder af små krogede gader, hvor det vrimler med gadehandlere og trishaws. Et væld af folkeslag har til huse i byen, og moskéer og templer ligger side om side. Der er mange storslåede bygningsværker i byen. Blandt andet kan nævnes Town Hall, der er bygget i gammel britisk kolonistil og det imponerende Khoo Kongsi, der er et gammelt kinesisk klanhus.
Bjerget Penang Hill (Penang)
Malaysias første bjergstation, Penang Hill, ligger 830 meter over havets overflade. Man kan enten vandre til toppen eller tilbagelægge turen i en af de specialbyggede togvogne. Udover det kølige og forfriskende klima er der også en fantastisk udsigt over Penang og fastlandet fra bjergets top.
Kek Lok Si Templet (Penang)
Templet er et af de fineste buddhistiske templer i Sydøst Asien. Kek Lok Si, står majestætisk på en bakketop ved landsbyen Ayer Itam. Templet er kæmpestort, og i midten findes De Titusinde Buddhaers Pagode. Pagoden består af mange etager, og øverst kroner en gylden spiralformet top bygningen.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.