COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Orienté

Fakta

Top
Lokalt navn
El Oriente
Indbyggere
50.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Undgå at rejse til Oriente i perioden fra maj til september. Den megen regn gør det vanskeligt at gennemføre udendørs aktiviteter, og regnen kan skylle vejene væk, så det bliver umuligt at rejse over landjorden.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 05.00 i Oriente. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 06.00 i Oriente.

Overnatning / Hotel

Top
Det er en god ide at anskaffe sig en hængekøje i Oriente. Den er behagelig i det varme og fugtige vejr, og nogle gange det eneste sted at sove. Hoteller finder man nok af. En anden mulighed er junglestationerne, der som regel er dyre, men som ligger på steder, hvor naturen og dyrelivet er fantastisk. Bestil hotel i Orienté her

Lokal transport

Top

Taxi

Flodtaxier er praktiske selv for længere afstande. Almindelige taxier findes i alle større byer. De fleste køre dog uden taxameter, og så skal prisen aftales på forhånd.

Alternativ transport

Busser er som i resten af landet en rimelig pålidelig transportform. Der går også rutebåde på de større floder, og en sådan tur er en langt mere spændende måde at komme frem i Oriente på end i en skramlende bus.

Specielle forhold

Top
I Oriente vil du uden tvivl før eller siden blive tilbudt en tur til en ægte indianerlandsby for at se ægte indianere. Disse ture går som oftest til en nærliggende lille landsby, der modtager turister et par gange om ugen, og hvor indianerne udstilles til ære for de besøgende. Det kan lade sig gøre at komme ud til en autentisk indianerlandsby i junglen, men det vil kræve en masse benarbejde, og guiden vil tage sig temmeligt godt betalt.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.